В Одесской области в аварии на железнодорожном переезде погибло 14 человек

03.06.2005, 11:40

Столкновение товарного поезда с пассажирским автобусом "ЛАЗ" произошло 2 июня в 15.15 на 147-м километре Одесской железной дороги возле поселка Новоселовка Саратского района на нерегулированном железнодорожном переезде. (укр.)

Потяг слідував з Білгород-Дністровська до Арцизу, а автобус здійснював рейс за маршрутом Петрівка-Одеса. Згідно з першими висновками, аварія сталася через порушення правил дорожнього руху та через те, що локомотив зійшов з рейок. За попередніми даними, на 16 годину, внаслідок аварії загинуло 14 осіб, з них двоє дітей. 8 чоловік постраждало. Рятувальники витягли постраждалих з автобусу та машинами швидкої допомоги направили їх до ЦРЛ міста Сарата. 4 постраждалих знаходяться в важкому стані.

До рятувальних робіт залучено підрозділи МНС України, медицини катастроф, міліції та прокуратури. В МНС створено спеціальну комісію з розслідування надзвичайної ситуації, яка о 16.00 виїхала на місце події.

Доводиться визнати, що це не перша аварія подібного роду, яка сталася в Одеській області. Рік тому, 16 травня, на залізничному переїзді станції Ташбунари Ізмаїльського району пасажирський автобус "ЛАЗ" на переїзді зіткнувся з вантажним потягом. Тоді загинуло 15 чоловік.
Инф. пресс-службы МЧС Украины.

Читайте також