Укрэксимбанк стал уполномоченным банком по выплате зарплаты работникам бюджетных учреждений

28.07.2005, 16:22

По результатам открытого конкурса, проведенного Министерством финансов Украины, открытое акционерное общество "Государственный экспортно-импортный банк Украины" признано уполномоченным банком, через который будет осуществляться выплата заработной платы работникам бюджетных учреждений и государственной помощи во всех регионах Украины. (укр.)

На сьогоднішній день більшепонад 60000 працівників більш ніж 300 бюджетних установ з усієї країни отримують в Укрексімбанку заробітну плату на рахунки платіжних карток міжнародних систем Visa Int. та MasterCard Int.

Для забензпечення потреб держателів карток у клієнтів готівкових коштах Укрексімбанком увстановлено понад 240 банкоматів,. Крім того готівку по "зарплатних" картках банку можна також безкоштовно отримати у 29 філіях та 586 відділеннях Укрексімбанку, які є у всіх обласних центрах та великих містах України. Крім того, пільгові умови зняття готівки для клієнтів Укрексімбанку існують у мережі понад 440 банкоматів і 1800 відділень ВАТ "Ощадбанк" та у цілому ряді банкоматів інших вітчизняних банків.

Держателі "зарплатних" карток можуть за спрощеною процедурою та привабливими умовами оформити в Укрексімбанку кредитні лінії до власних карткових рахунків у розмірі до п'яти посадових окладів. При цьому банк не обмежує клієнта у напрямках витрачання кредитних коштів.

Відкрите акціонерне товариство "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України. має відділення і представництва в областях та великих індустріальних містах країни. ЗЗ 1996 року Укрексімбанк є повноправним членом платіжних систем MasterCard Int. та Visa Int., з 1998 - розрахунковим банком системи MasterCard Int. в Україні.
По материалам пресс-релиза ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також