Луцкий автомобильный завод начинает сборку инжекторных ВАЗ 21214

29.07.2005, 16:24

Луцкий автомобильный завод, который входит в состав корпорации "Богдан", прекращает в третьем квартале текущего года сборку карбюраторных автомобилей ВАЗ 21213 ("Нива") и начинает сборку инжекторных ВАЗ 21214 ("Нива"). (укр.)

Безумовно заміна карбюратора на інжектор призведе до часткового подорожчання автомобіля, втім ця модернізація значно підвищить якість авто. Очікується, що ціна на оновлену "Ниву" підвищиться приблизно на 2500 гривень.

Як запевнили представники Українського автомобільного холдингу, який є генеральним дилером Луцького автомобільного заводу, ціни на час розпродажу залишків карбюраторних "Нив" підвищуватися не будуть. "Ми розраховуємо, що усі залишки по старих цінах будуть реалізовані у третьому кварталі цього року і вже з жовтня 2005 року Український автомобільний холдинг буде продавати інжекторні ВАЗ 21214", - сказав Олег Міщенко, директор УАХ.

Окрім інжектора оновлена "Нива" додатково буде мати тюнінг-комплект. Втім, необхідно зазначити, що тюнінг-комплекти будуть встановлюватися лише за бажанням клієнтів.

У лютому поточного року Луцький автомобільний завод увійшов до складу Корпорації "Богдан", яку створено з метою реалізації масштабних інвестиційних проектів, спрямованих на створення в Україні потужностей з виробництва автотранспортних засобів різних типів.
По материалам пресс-релиза корпорации "Богдан".

Читайте також