Банк "Аваль" ввел два новых вида депозитов для населения

20.08.2005, 12:46

Банк "Аваль" с 16 августа ввел два новых вида депозитов для населения - "Наличный" и "На будущее". (укр.)

Про це повідомляє прес-служба банку з посиланням на департамент роздрібного бізнесу АППБ "Аваль".

Як повідомили у департаменті, розмістити кошти на вкладі "Готівковий" приватні особи можуть у гривнях, доларах США чи євро на термін 1 місяць. Умови вкладу передбачають можливість поповнення рахунку виключно готівкою, часткового зняття коштів до закінчення строку договору, а також можливість дострокового розірвання договору без застосування штрафних санкцій. При цьому всі операції по рахунку здійснюються у відділенні, де було відкрито вклад.

Вклад "У майбутнє" відкривається на користь дитини її батьками (усиновлювачами) або опікунами. Кошти на цей депозит приймаються в гривнях, доларах США або євро на термін до досягнення дитиною повноліття, однак не менш ніж 1 рік та 1 день. Мінімальна сума вкладу - 300 грн. або 100 дол. США чи євро.

Умовами депозитного договору передбачена можливість поповнення вкладного рахунку на суму не менш ніж 100 грн. чи 10 дол. США/євро.

Відсотки, нараховані по депозиту "У майбутнє", щоквартально приєднуються до суми вкладу. При достроковому закриті вкладу здійснюється перерахунок нарахованих відсотків за період з дати останньої капіталізації до дати розірвання договору.

Більш детальна інформація про умови розміщення коштів фізичних осіб на депозитах у банку "Аваль" міститься на корпоративному сайті банку у розділі "Приватним клієнтам/Депозитні та поточні рахунки/Депозитні рахунки".
По материалам пресс-релиза АППБ "Аваль".

Читайте також