Черкасское отделение банка "Аваль" реализует зарплатный проект на "Галлахер Украина"

25.08.2005, 11:12

Черкасская областная дирекция банка "Аваль" приступила к реализации зарплатного проекта для работников ЗАО "Галлахер Украина", ведущего производителя табачных изделий всемирно известных брендов. (укр.)

Про це повідомляє прес-служба банку з посиланням на Черкаську ОД АППБ "Аваль".

В рамках реалізації даного проекту для працівників ЗАТ "Галлахер Україна" емітовано понад 700 платіжних карток, переважна частина яких - Visa Classiс Domestiс ("Українська Віза"). До платіжних карток працівників компанії відкрито кредитні лінії "До зарплати" та "Універсальна".

Для обслуговування працівників компанії на території підприємства встановлено банкомат за адресою: м. Черкаси, вул. Благовісна, 170.

За допомогою платіжних карток, емітованих банком "Аваль", працівники компанії зможуть оплачувати товари та послуги по всій території України в різних установах торгівлі та сферах послуг, а також отримувати заробітну плату зі своїх карткових рахунків у 1400 пунктах видачі готівки та близько 1100 банкоматів банку "Аваль" по всій Україні без сплати комісійних.

Реалізація даного зарплатного проекту передбачає підключення держателів платіжних карток до послуги "Мобільний банкінг", що забезпечує отримання на мобільний телефон інформації про кожну трансакцію по рахунку, а також управлыння рахунком в режимі реального часу.

Компанія "Галлахер" заснована в 1857 році у Великобританії. Сьогодні "Галлахер Групп" - це одна з найбільших міжнародних компаній з виробництва та оптової торгівлі тютюновими виробами, яка представлена в Австрії, Казахстані, Польщі, Росії, Швеції, Україні та Великобританії з персоналом більш ніж 11 тис. осіб.

"Галлахер Україна" виробляє такі відомі бренди, як Sovereign, Sobranie, Ronson, Citi та інші на своїй фабриці в м. Черкасах.

Для обслуговування держателів платіжних карток в Черкаській області встановлено 26 банкоматів банку "Аваль", із них 11 - в м. Черкаси та 15 - в районних центрах. До кінця поточного кварталу планується встановити ще 11 банкоматів.
По материалам пресс-релиза АППБ "Аваль".

Читайте також