В 2005-2006 годах будет приватизировано 520 украинских предприятий

05.08.2005, 10:47

Правительство утвердило перечень 520 больших и малых украинских предприятий, которые будут приватизированы в 2005-2006 годах. (укр.)

Міністерства та облдержадміністрації виконали урядове доручення про структурний аналіз держвласності, на підставі якого вчора Кабмін затвердив перелік підприємств з повною або частковою державною власністю, які будуть приватизуватися в 2005-2006 роках. Про це повідомила сьогодні на прес- конференції прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко. "Вчора ми затвердили перелік 520 підприємств, які можуть бути чесно приватизовані в цьому та наступному році. І завдяки цьому, ми зможемо зробити серйозне просування у виплатах громадянам України їх знецінених заощаджень", - сказала керівник уряду.

За словами Юлії Тимошенко, урядовий механізм із повернення знецінених заощаджень у колишньому Ощадбанку СРСР, яким можуть скористуватися всі громадяни, почав діяти. Уже в поточному році планується повністю здійснити повернення заощаджень у тій частині, яка здійснюватиметься шляхом погашення заборгованості за житлово-комунальні послуги. "До кінця року ми закриємо всі питання, які стосуються заборгованості по житлово-комунальних платежах", - підкреслила прем'єр-міністр України.
По материалам пресс-службы Кабинета Министров Украины.

Читайте також