Укрэксимбанк ввел он-лайн пополнение карточных счетов через банкоматы

23.09.2005, 11:42

Открытое акционерное общество "Государственный экспортно-импортный банк Украины" ввел пополнение карточных счетов своих клиентов в режиме реального времени через банкоматы с функцией приема наличности. (укр.)

Відтепер готівкові кошти у національній валюті, які внесені клієнтами Укрексімбанку-держателями карток систем Visa Int. та MasterCard Int. через банкомати банку з функцією Cash-In, стають одразу доступними для використання.

"Експлуатація нашого першого Cash-In банкоматуа, який був встановлений у липні поточного року, показала стабільний попит з боку клієнтів на використання подібних пристроїв самообслуговування. Простота та швидкість здійснення операцій дозволяють звести до мінімумау термін, який необхідний клієнту для відвідування банку з метою поповнення власного карткового рахунка. Пропозиція он-лайн поповнення, на нашу думку, буде оцінена активними клієнтами, для яких важливим є терміновість надання банківських послуг", - зазначив заступник Голови Правління ВАТ "Укрексімбанк" Юрій Храмов.

Відкрите акціонерне товариство "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має 29 філій та 56 відділень в обласних центрах і великих індустріальних містах країни. Банком встановлено понад 25540 банкоматів.має відділення і представництва в областях та великих індустріальних містах країни. З 1996 року Укрексімбанк є повноправним членом платіжних систем MasterCard Int. та Visa Int., з 1998 - розрахунковим банком системи MasterCard Int. в Україні.
По материалам пресс-релиза ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також

Читайте также