Укрэксимбанк начинает акцию "Деньги всегда рядом" системы "Финансовый портал"

26.09.2005, 13:03

С 1 октября ОАО "Укрэксимбанк" начинает акцию "Деньги всегда рядом", в рамках которой подключения к системе "Финансовый портал" будет проходить на льготных условиях. (укр.)

Так, вартість підключення до будь-якого тарифного пакету системи для клієнтів (як фізичних, так і юридичних осіб) буде становити 5 грн. Cьогодні, наприклад, вартість підключення до "Фінансового порталу" на тарифний пакет "Стандартний" юридичної особи становить 49 грн., фізичної - 19 грн. Акція триватиме до 1 січня 2006 року.

Система "Фінансовий портал" надає клієнтам можливість користуватися широким переліком функцій: платежі з поточних та карткових рахунків, встановлення лімітів та блокування платіжних карток, обслуговування зарплатного проекту, запити на відкриття та закриття рахунків, виписки по рахунках, SМS та e- mail інформування тощо.

Перелік функцій постійно розширюється. Сьогодні до системи "Фінансовий портал" можна підключитися у Головному банку та у будь-якій філії та відділенні ВАТ "Укрексімбанк".

Система "Фінансовий портал" дозволяє здійснювати операції та отримувати інформацію незалежно від місця перебування 7 днів на тиждень 24 години на добу. Підключитися до системи "Фінансовий портал" можуть фізичні та юридичні особи, а також суб'єкти підприємницької діяльності.

Докладнішу інформацію про систему "Фінансовий портал" можна отримати на корпоративному сайті ВАТ "Укрексімбанк" http://www.eximb.com/portal .

ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. ВАТ "Укрексімбанк" належить до групи найбільших банків України, має філії в обласних центрах та великих індустріальних містах країни. З 1996 р. є повноправним членом платіжних систем MasterCard Int. та Visa Int., з 1998 р. - розрахунковим банком системи MasterCard Int. в Україні.
По материалам пресс-релиза ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також

Читайте также