ОЩАДБАНК НАЧАЛ ПОГАШАТЬ ЧЕКАМИ ЗАДОЛЖЕННОСТЬ ПО ЖИЛИЩНО-КОММУНАЛЬНЫМ УСЛУГАМ

06.09.2005, 11:32

Учреждения Ощадбанка г. Киева и Киевской области начал выдачу расчетных чеков для погашения задолженности по жилищно-коммунальным услугам. (укр.)

Установи Головного управління по м. Києву та Київській області ВАТ "Ощадбанк" повністю готові до виконання робіт з реалізації постанови Кабінету Міністрів України від 29 липня 2005 року N 664 "Про заходи щодо проведення у 2005 році розрахунків з погашення зобов'язань держави за знеціненими грошовими заощадженнями громадян в установах Ощадного банку колишнього СРСР шляхом погашення заборгованості за житлово-комунальні послуги".

Про це нам розповів заступник голови правління - начальник Головного управління по м. Києву та Київській області ВАТ "Ощадбанк" Анатолій Гулей. З метою забезпечення якісного обслуговування клієнтів, зокрема чіткого порядку видачі розрахункових чеків на підставі довідок встановленого зразка відповідних комунальних служб та роз'яснення вкладникам механізму погашення заборгованості за житлово-комунальні послуги в ощадбанківських установах м. Києва та області відкрито 347 універсальних робочих місць контролерів- касирів, у тому числі в м. Києві - 190, в Київській області - 157. Крім того, проведено навчальні семінари з працівниками відділень, відповідальними за виконання цієї роботи, та з операційно-касовими працівниками установ Київщини з вивчення вимог зазначеної постанови.

Маємо надію, що вжиті заходи дадуть можливість установам Головного управління по м. Києві та Київській області ВАТ "Ощадбанк" на належному рівні виконати завдання, покладені на них Урядом, - сказав Анатолій Гулей.
По материалам пресс-службы Ощадбанка.

Читайте також

Читайте также