Держатель карточки Visa от Укрэксимбанка поедет в Диснейленд в Париж

07.09.2005, 10:43

Клиент Открытого акционерного общества "Государственный экспортно-импортный банк Украины" выиграл поездку в Диснейленд в Париже по результатам акции "Казковий сімейний уїк-енд", которая проводилась международной платежной системой Visa Int. (укр.)

В акції, що тривала з 15 квітня по 15 липня 2005 року, взяли участь усі держателі карток Visa та Visa Electron, які розраховувалися картками за придбані товари та послуги. Чим більше операцій було зроблено по картці, тим більшими були шанси отримати головний приз - подорож для сім'ї з 4-х осіб до Франції з відвідуванням парку розваг "Діснейленд" та "Парку Студії Уолта Діснея".

Крім головного призу, ще один клієнт Укрексімбанку за результатами акції "Казковий сімейний уїк-енд" виграв грошовий приз у розмірі 3000 грн.

Обидва переможця отримали свої картки Visa у межах впроваджених Укрексімбанком "зарплатних" проектів у Києві та Одесі.

"Проведення подібних акцій стало вже традиційним для України. Тільки у цьому році Укрексімбанком спільно з Visa проведено дві кампанії, спрямовані на активізацію розрахунків картками. І платіжні системи і наш банк намагаються заохотити клієнтів, які використовують картку за прямим її призначенням - для оплати товарів та послуг. Результати такої спільної роботи виявляються у щорічному зростанні обсягів операцій по картках у торговельно-сервісній мережі", - зазначив заступник голови правління ВАТ "Укрексімбанк" Юрій Храмов.

ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має відділення і представництва в усіх областях та великих індустріальних містах країни. З 1996 року є повноправним членом платіжних систем MasterCard Int. та Visa Int., з 1998 - розрахунковим банком системи MasterCard Int. в Україні.
По материалам пресс-релиза ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також

Читайте также