Система Финансового портала стала более доступной для клиентов ОАО "Укрэксимбанк"

12.01.2006, 11:43

Система Финансового портала (интернет-банкинг) стала более доступной для клиентов ОАО "Укрэксимбанк" благодаря отмены оплаты за подключение к системе. (укр.)

Відтепер всі категорії клієнтів - юридичні особи, фізичні особи та приватні підприємці зможуть стати користувачами Фінансового порталу безкоштовно.

Фінансовий портал надає клієнтам можливість користуватися широким переліком функцій: платежі з поточних та карткових рахунків, виписки по рахунках операції з купівлі та продажу іноземної валюти, встановлення лімітів та блокування платіжних карток, SMS та e-mail інформування тощо. Перелік функцій постійно розширюється.

До Фінансового порталу можна підключитися у Головному банку та у будь-якій філії та відділенні ВАТ "Укрексімбанк". Фінансовий портал дозволяє здійснювати операції та отримувати інформацію незалежно від місця перебування 7 днів на тиждень 24 години на добу.

ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. ВАТ "Укрексімбанк" належить до групи найбільших банків України, має філії в обласних центрах та великих індустріальних містах країни. З 1996 р. є повноправним членом платіжних систем MasterCard Int. та Visa Int., з 1998 р. - розрахунковим банком системи MasterCard Int. в Україні.
По материалам пресс-релиза ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також