ДК "Газ Украины" начала заключать договора на поставку газа в 2006 году

06.01.2006, 12:15

ДК "Газ Украины" начала заключение договоров на поставку природного газа предприятиям ТКЭ в новом 2006 году. (укр.)

У зв'язку зі зміною згідно з постановою Національної комісії регулювання електроенергетики України від 30 грудня 2005 р. © 1272 ціни на постачання природного газу для підприємств комунальної теплоенергетики, тепловими електростанціями, електроцентралями та котельнями, що виробляють тепло для населення і бюджетних установ, ДК "Газ України" НАК "Нафтогаз України" розпочала укладання договорів з підприємствами ТКЕ на постачання їм природного газу новому 2006 році.

ДК "Газ України" направила в регіони 800 підприємствам ТКЕ, що виробляють тепло для населення і бюджетних установ, для опрацювання й підписання підготовлені Компанією проекти договорів на постачання цим підприємствам теплокомуненерго природного газу з 1 січня до 30 квітня 2006 р. У запропонованих проектах договорів вказано також ціни на енергоносій, за якими Компанія зобов'язується постачати природний газ підприємствам ТКЕ з урахуванням тарифу на його транспортування. Зокрема, ціна за 1000 куб. м. газу становить 263,4 грн. для підприємств ТКЕ - платників податку на додану вартість, і 304,5 грн. - для неплатників податку на додану вартість.

З метою безперервного забезпечення поточного опалювального сезону підприємствами ТКЕ теплом населення і бюджетних установ, ДК "Газ України" звертається також до цих підприємств комунальної теплоенергетики у найкоротші терміни розглянути і підписати запропоновані проекти договорів на постачання природного газу, а також оперативно передати їх до Компанії. У разі відсутності таких договорів Компанія не матиме правових підстав для виділення підприємствам ТКЕ обсягів газу, необхідних для виробництва тепла.

ДК "Газ України" наголошує, що для сталого забезпечення природним газом усіх категорій споживачів, в т. ч. й підприємств ТКЕ, розрахунки за нього мають бути стовідсотковими.

Компанія звертає також увагу на необхідності раціонального, економного і дбайливого використання споживачами природного газу.
По материалам пресс-службы ДК "Газ Украины".

Читайте також