"Кредит Банк (Украина)" открыл новое отделение во Львове

06.01.2006, 12:27

Рождественский подарок сделал АО "Кредит Банк (Украина)" (со II квартала 2006 года - ОАО "Кредобанк") клиентам, открыв во Львове 5 января, первое в этом году новое отделение банка, Привокзальное отделение Второго Львовского филиала. (укр.)

На відкритті заступник голови правління АТ "Кредит Банк (Україна)" Роман Олейнюк повідомив, що Привокзальне відділення стане першою ластівкою у масштабному розширенні філійної мережі банку по всій Україні. "Прихід до нас такого потужного банку, як PKO BP SA (Польща) - це нові можливості, - сказав у своєму виступі п. Олейнюк. - Ми плануємо протягом року відкрити до 90 філій, відділень, мікровідділень і найближчим часом банк буде представлений у кожному великому місті".

Директор Другої Львівської філії АТ "Кредит Банк (Україна)" Іван Феськів розповів, що у планах Другої філії тільки у першому півріччі 2006 року - відкриття п'яти відділень у Львові, одне з яких - Привокзальне, символічно відкрите у перший тиждень нового року.

На сьогодні Кредит Банк (Україна) має 72 структурних підрозділів, з яких - 18 філій та 54 відділень в 14 областях України та в АР Крим.
По материалам пресс-релиза АО "Кредит Банк (Украина)".

Читайте також