Укрэксимбанк вдвое увеличил лимит страхового покрытия

11.10.2006, 11:49

Немецкое страховое общество Euler Hermes вдвое увеличил лимит страхового покрытия для ОАО "Укрэксимбанк". (укр.)

Німецьке страхове товариство Euler Hermes, беручи до уваги значні досягнення ВАТ "Укрексімбанк" та позитивні зміни в його розвитку, високу оцінку банку з боку провідних фінансово-кредитних установ Німеччини, напочатку жовтня 2006 року прийняло офіційне рішення щодо збільшення вдвічі для ВАТ "Укрексімбанк" ліміту страхового покриття до 50 млн. євро для надання середньо- та довгострокових кредитів для реалізації українсько- німецьких проектів.

Імідж банку як надійного ділового партнера забезпечується високим професійним рівнем його роботи та дає можливість Укрексімбанку опановувати нові схеми спіробітництва із закордонними фінансовими інститутами. Збільшення ліміту страхового покриття надасть можливість збільшити вдвічі обсяги кредитування спільних проектів, пов'язаних із закупівлею виробничого обладнання, техніки, технологій і товарів та послуг із Німеччини в Україну, які спрямовані на структурну перебудову національної економіки, модернізацію і переоснащення промисловості, впровадження передових технологій тощо.

ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно- фінансова установа із 100% державним капіталом. Структура Банку складається з Головного банку, 29 філій та 64 безбалансових відділень і охоплює практично всю територію України. Від дня заснування Банк незмінно входить до групи найбільших системних банків України, має найрозгалуженішу в Україні мережу банків - кореспондентів, яка включає понад 800 банківських установ у різних країнах світу. Відповідно до обраної стратегії банк сприяє зростанню економічного потенціалу України, підвищенню конкурентоспроможності економіки, участі країни у міжнародних інтеграційних процесах.
По материалам пресс-службы ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також

Читайте также