Укрэксимбанк предложил новый вид депозита для юридических лиц

12.10.2006, 14:29

Открытое акционерное общество "Государственный экспортно-импортный банк Украины" предложил клиентам-юридическим лицам новый вид банковского вклада, который получил название "Возобновляемый". (укр.)

Вклад "Відновлюваний" поєднує у собі зручності поточного рахунку та дохідність традиційних депозитів - сума вкладу може бути як збільшена, так і зменшена. При цьому рівень процентної ставки за вкладом залежить від терміну, за який клієнт попередить банк про зменшення суми вкладу. Чим раніше банк отримає таке повідомлення, тим вищою буде відсоткова ставка за вкладом.

Вклад може бути відкритий на строк 3 місяці з можливістю пролонгації у гривнях, доларах США або євро. Мінімальна первинна сума вкладу складає 50000 грн. або 50000 доларів США/євро.

"Вклад "Відновлюваний" орієнтований у першу чергу на динамічні компанії, які з одного боку, внаслідок особливостей технологічного процесу, не можуть з точністю до окремих місяців передбачити потребу у коштах, а з іншого боку намагаються максимально вигідно розмістити свої тимчасово вільні активи. Впровадження такого вкладу ще раз підкреслює орієнтацію Укрексімбанку на задоволення потреб свої клієнтів у сучасних зручних послугах"Укрэксимбанк вскоре начнет выпуск карт EXIM/FAU на основе EurocardMastercard mass и EurocardMastercard gold

Вврезультатамипідсумкамиподовиступалибули, - наголосив член правління ВАТ "Укрексімбанк" Володимир Гіріс.

ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має відділення в усіх областях та великих індустріальних містах країни. За версією авторитетного британського видання "The Banker" Укрексімбанк визнаний кращим банком 2005 року в Україні, а міжнародний журнал "Global Finance" визнав Укрексімбанк найкращим банком в Україні згідно з дослідженням "Найкращі банки ринків, що розвиваються, - Центральна та Східна Європа".
По материалам пресс-службы ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також

Читайте также