Ощадбанк остался уполномоченным банком по обслуживанию счетов энергорынка

14.10.2006, 12:53

Суд удовлетворил требования Ощадбанка и разблокировал перевод счетов эноргорынка на обслуживание. (укр.)

Господарський суд Києва задовольнив клопотання Ощадбанку і відмінив раніше прийняте рішення про зупинення дії постанови Кабінету Міністрів України © 1004 від 24 липня п.р. про визначення Ощадбанку уповноваженим банком по обслуговуванню рахунків Оптового ринку електроенергії (ОРЕ)

Керівництво Ощадбанку повністю усвідомлює важливість завдань, які поставив уряд перед банком, визначивши його уповноваженим з обслуговування оптового ринку електричної енергії. Надання кредитної підтримки членам оптового ринку електроенергетики є підтвердженням серйозного наміру банку відігравати суттєву роль у забезпеченні сталого функціонування підприємств паливно-енергетичного комплексу. За останній період Ощадбанком та створеним ним консорціумом банків надано кредитів підприємствам паливно-енергетичного комплексу на суму 1,5 млрд. грн.

За словами директора департаменту корпоративного бізнесу Земцової Ірини Михайлівни "готуючись до обслуговування енергоринку, Ощадний банк відкрив рахунки всім учасникам ОРЕ, забезпечив підготовку нормативно-правових актів та виписав процедури, за якими здійснюватимуться функції уповноваженого банку. В банку створено також спеціальні структурні підрозділи, укомплектовані досвідченими висококваліфікованими працівниками та виконано всі необхідні процедури для забезпечення належного обслуговування платежів".
По материалам пресс-службы Ощадбанка.

Читайте також

Читайте также