Состоялось общее собрание акционеров банка "Днестр"

18.10.2006, 17:45

17 октября 2006 года состоялось общее собрание акционеров банка "Днестр". (укр.)

На порядок денний було винесено, зокрема, наступні запитання:

Затвердження нових редакцій установчих документів банку

Зміни в складі виборних керівних і контролюючих органів банку.

На зборах було вирішено:

Затвердити нову редакцію положень про установчі документи банку, а саме: Статут ВАТ СКБ "Дністер", Положення "Про порядок підготовки та проведення Загальних зборів акціонерів ВАТ СКБ "Дністер", Положення "Про Спостережну раду ВАТ СКБ "Дністер", Положення "Про Ревізійну комісію ВАТ СКБ "Дністер", Положення "Про акції та дивідендну політику ВАТ СКБ "Дністер".

Обрати до складу Спостережної ради ВАТ СКБ "Дністер" зі статусом Незалежного члена на строк до 17 жовтня 2009 р. Ендрю Сітона та Збислава Ластовські.

Обрати до складу Ревізійної комісії ВАТ СКБ "Дністер" на строк до 05.11.2008 представника ЗАТ "Страхова компанія "РЕНЕСАНС" п. Крижанівську Любов Михайлівну.

Зміни в установчі документи банку було внесено згідно з рекомендаціями Міжнародної фінансової Корпорації для вдосконалення системи корпоративного управління у банку. Як було повідомлено раніше, у вересні 2006 року банк "Дністер" було призначено пілотним банком Проекту Міжнародної фінансової корпорації (IFC) "Корпоративне управління в банківському секторі України" у Програмі з вдосконалення корпоративного управління.

Введення до складу Спостережної ради ВАТ СКБ "Дністер" Незалежних членів Ради є наступним кроком банку до вдосконалення системи корпоративного управління, прозорості та захисту прав міноритарних акціонерів. П. Ендрю Сітон та п. Збислав Ластовські відповідають усім вимогам до незалежних членів Спостережних Рад банків згідно з найкращою практикою корпоративного управління.

Ендрю Сітон - Громадянин Великобританії. У різні роки працював на посадах: директор ЄБРР в Україні, член спостережного правління кількох міжнародних спільних підприємств, член Правління Міжнародних Авіаліній України, член спостережного Правління Болгарського Юніонбанк та TPSA (АТ "Польська Телекомунікація"), директор та Голова Комісії Винагородження МДМ банку (Москва) та ін.

Збислав Ластовські - громадянин республіки Польща. Працював представником польського інвестора у Кредит банку (Україна) протягом 8-ми років, займав керівні посади у Кредит банку (Варшава), брав участь в роботі Спостережних рад господарських товариств з капіталом банку та незалежних підприємств та ін.
По материалам пресс-релиза ОАО "СКБ Днестр".

Читайте також

Читайте также