Совет антикризисной коалиции обсудил вопрос отставки министров

20.10.2006, 11:32

19 октября в Верховной Раде Украины состоялось заседание Совета антикризисной коалиции, посвященное вопросу отставки министров. (укр.)

У засіданні, зокрема, взяли участь голова Верховної Ради України Олександр Мороз, прем'єр-міністр України Віктор Янукович, перший заступник голови Верховної Ради України Адам Мартинюк, віце-премєр-міністр України Андрій Клюєв, керівники депутатських фракцій, які входять до Ради коаліції.

За підсумками засідання було прийнято рішення щодо того, що "коаліція розгляне питання про заміну міністрів замість тих, хто подав у відставку, після проведення необхідних регламентних процедур. При цьому взято до уваги, що головою Верховної Ради України відповідні доручення профільним комітетам дані".

"Розуміючи, що суспільству і державі корисним було б розширення коаліції, продовження політичної реформи, найперше посилення ролі місцевих рад і нейтралізація штучної напруги по лінії Схід-Захід, антикризова коаліція заявляє про те, що стабільність влади буде забезпечена за будь-якого розвитку політичної ситуації. Одночасно вона не заперечує проти розширення коаліції чи за рахунок фракцій парламенту, чи за рахунок індивідуального членства на основі положень Регламенту", - йдеться у рішенні Ради коаліції.
По материалам Информационного управления Верховной Рады Украины.

Читайте також