Растет число пользователей интернет-банкингом ОАО "Укрэксимбанк"

25.10.2006, 14:12

Количество пользователей системы интернет-банкинга ОАО "Укрэксимбанк" Финансовый портал на протяжении третьего квартала возросло в два раза. (укр.)

Кількість активних користувачів системи інтернет-банкінгу ВАТ "Укрексімбанк" Фінансовий портал за третій квартал 2006 року зросла майже в 2 рази (або на 95%). Сьогодні клієнтська база системи Фінансовий портал складає більше 4 тис. активних користувачів.

За словами Олексія Буркова, начальника Управління каналів продажу роздрібного бізнесу, значний приріст клієнтської бази пов'язаний із закінченням літнього періоду, і відповідно зростанням ділової активності. Це також підтверджується такими показниками, як збільшення на 38% кількості платежів засобами системи та зростання їх обсягу на 60%.

Система інтернет-банкінга Фінансовий портал надає можливість клієнтам банку контролювати через Інтернет всі свої рахунки, одержувати по SMS і e-mail повідомлення про рух коштів, здійснювати платежі (у тому числі комунальні), управляти платіжними картками (змінювати ліміти, блокувати тощо), управляти зарплатними проектами, купувати та продавати валюту тощо. До послуги Фінансовий портал можна підключитися в будь-якій установі ВАТ "Укрэксімбанк".

ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" - це відкрите акціонерне товариство, 100% акцій якого належить державі в особі Кабінету Міністрів. Структура Банку складається з Головного банку, 29 філій і 64 безбалансових відділень, що охоплює практично всю територію України. Від дня заснування Банк незмінно входить до групи найбільших системних банків України, має найрозгалуженішу в Україні мережу банків - кореспондентів, що представляють понад 800 банківські установи в різних країнах світу.
По материалам пресс-службы ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також

Читайте также