Проминвестбанк - лучшее предприятие Европы

30.10.2006, 12:10

Ассамблея деловых кругов Украины в конце октября объявила победителей конкурсов и рейтингов в рамках международной имеджевой программы "Лидеры ХХІ столетия". (укр.)

За особистий внесок в інтелектуальний розвиток сучасного суспільства Герой України, голова Правління Промінвестбанку, професор Володимир Матвієнко отримав почесну Міжнародну нагороду імені Сократа, яка вручається найбільш визначним особистостям світу.

Визнання Європейської бізнес-асамблеї здобув також і очолюваний Володимиром Матвієнком Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк - Промінвестбанк, отримавши звання "Краще підприємство Європи". Завдяки плідній праці і виваженій стратегії розвитку Промінвестбанк займає лідируючі позиції в українській банківській системі і входить до 1000 найбільших банків світу.

Як відзначає голова Правління Промінвестбанку Володимир Матвієнко, 60 відсотків фінансових ресурсів Промінвестбанк спрямовує в інноваційно-інвестиційні проекти. "За роки незалежності банк вклав в українську економіку $55 мільярдів, що є дуже вагомим порівняно з іноземними інвестиціями, - говорить Володимир Матвієнко. - Ми працюємо на розквіт нашої держави, і за ці роки банк перерахував до бюджету країни понад 2 мільярди гривень". Міжнародна нагорода ще раз підтвердила могутність та потужність Промінвестбанку та його значний потенціал на світовій арені.

Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк (Промінвестбанк) створено у 1992 році. На 01.10.2006 активи Промінвестбанку становили - 16,8 млрд. грн. Кредитний портфель банку становить 14,2 млрд. грн.
По материалам пресс-службы Проминвестбанка.

Читайте також

Читайте также