В Кировограде продолжается акция Ощадбанка по продаже автомобилей в кредит

04.10.2006, 16:56

Кировоградским областным управлением ОАО "Ощадбанк" совместно с ООО "Валентина - Сервиc" и страховой компанией "ПЗУ Украина" проводится акция по продаже автомобилей в кредит. (укр.)

Хоча строк проведення акції було визначено з 19 по 29 вересня 2006 р., на прохання фірм - учасників його продовжено до 13 жовтня п. р.

Мета акції - залучення нових клієнтів та збільшення обсягів кредитування населення. За умовами акції всі бажаючі мають можливість придбати автомобілі популярних брендів. Оформлення документів на придбання автомобілів у кредит та їх страхування проводиться комплексно у приміщенні Кіровоградського обласного управління Ощадбанку. Страхування авто здійснюється за акційними тарифами, наданими компанією "ПЗУ Україна". Від автосалону учасники акції вже отримали цінні подарунки на суму 6 тис. грн. Станом на 3 жовтня в рамках акції продано 7 автомобілів загальною вартістю 609 435 грн.

За результатами акції в облуправлінні буде відкрито поточний рахунок ТОВ "Валентина-Сервіс" з перспективою овердрафтного кредитування.
По материалам пресс-службы Ощадбанка.

Читайте також

Читайте также