Проминвестбанк продает Магниевый завод

06.10.2006, 13:13

Проминвестбанк объявляет о начале процесса реализации целостного имущественного комплекса Магниевый завод в городе Калуш Ивано-Франковской области (ЗАО "Магний"), который находится в залоге у банка. (укр.)

Майновий комплекс магнієвого виробництва - це комплекс будівель, споруд, загальною площею 130230,54 м2, який складається з хлормагнієвої збагачувальної фабрики, цеху обезводнення, цеху хлорування, електролізного цеху, електроливарного цеху, центральної енергослужби, цеху пилегазоочистки, служби КІП та автоматики, лабораторії, транспортного цеху, ремонтного цеху. Майновий комплекс розташований на приватизованій земельній ділянці площею 39,3613 га.

Окрім того, до виробничої бази заводу належить цех з виробництва дихлоретану загальною площею 2246 м2, який введений в експлуатацію в грудні 2004 року і розташований на земельній ділянці площею 0,5673 га, орендованій в Калуської міської ради.

Виробнича база заводу має всі необхідні комунікації - водо-, паро-, електро-, газопостачання, каналізації, під'їздна залізнична колія, трансформаторна підстанція, парк цистерн.
По материалам пресс-службы Проминвестбанка.

Читайте також

Читайте также