На очередном этапе Кубка мира по плаванию украинские армейцы завоевали две золотые медали

07.02.2006, 15:20

Во время проведения очередного этапа Кубка мира по плаванью в Нью-Йорке украинские армейцы Олег Лисогор и Андрей Сердинов завоевали золотые медали. (укр.)

Під час другого дня проведення змагань на черговому етапі Кубка світу з плавання у Нью-Йорку дві золоті нагороди здобули військові спортсмени 95-ї групи спортсменів вищої спортивної кваліфікації Управління спорту Міністерства оборони України.

Зокрема, старший лейтенант Олег Лісогор виграв фінальний заплив на 100 метрів брасом з результатом 58.49 секунди. Інший армієць лейтенант Андрій Сердінов був найсильнішим на стометрівці батерфляєм з результатом 52.28 секунди.

Заключний етап Кубка світу сезону 2005-2006 відбудеться наступними вихідними в Бразилії. На жаль, Олег Лісогор не братиме у ньому участі: ще до старту американської серії Кубка світу він відзначав, що буде стартувати тільки у Нью-Йорку.

Варто зазначити, що два тижні тому старший лейтенант Олег Лісогор виграв фінальний заплив на 100 метрів брасом етапу Кубка світу з плавання, який проходив у Стокгольмі, встановивши при цьому новий рекорд Європи - 57,67 секунд. На цих же змаганнях він з новим світовим рекордом (26,84 секунд) став переможцем у фінальному запливі на 50 метрів брасом і таким чином був визнаний найуспішнішим спортсменом 5-го етапу Кубка світу з плавання.

Лейтенант Андрій Сердінов у Стокгольмі виборов друге місце з результатом 51,56 секунди на дистанції 100 метрів батерфляєм.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також