Американские бизнесмены подтвердили готовность участвовать в украинском рынке

10.03.2006, 11:47

"Украина предлагает новые перспективы для американского бизнеса и инвестиций", - завил министр иностранных дел Украины Борис Тарасюк выступая перед членами Торговой палаты США 9 марта в рамках своего визита в США. (укр.)

На зустрічі були присутні перший віце-президент з міжнародних питань Торговельної палати США Деніел Крістмен, представники компаній "Боїнг", "Сігма Блейзер", "Грінберг Трауріг", "Вілмер Хол", "Буз Ален енд Хамілтон", Центру міжнародного приватного підприємництва та ін.

У ході зустрічі Б. Тарасюк охарактеризував внутрішньополітичну та економічну ситуацію в Україні, а також окреслив перед американськими підприємцями нові можливості, які надає український ринок, що розвивається дедалі активніше.

Представники американської Торговельної палати привітали скасування дії поправки Джексона-Веніка стосовно України, укладення двостороннього Протоколу про доступ на ринки товарів та послуг, а також надання нашій державі статусу країни з ринковою економікою і наголосили, що ці кроки є визнанням досягнень українського уряду у процесі реформування економіки.

Під час зустрічі американські бізнесмени підтвердили свою готовність до активнішої участі на українському ринку.
Инф. пресс-службы Министерства иностранных дел Украины.

Читайте також