Укрэксимбанк подключил две тысячи клиентов к системе интернет-банкинга Финансовый портал

31.05.2006, 11:54

К интернет-банкингу ОАО "Укрэксимбанк" Финансовый портал уже подключено 2000 клиентов, которые активно пользуются услугами Системы. (укр.)

Фінансовий портал було введено в експлуатацію в січні 2005 року. Система надає можливість клієнтам банку контролювати через Інтернет всі свої рахунки, здійснювати платежі (у т. ч. комунальні), настроювати SMS- та e-mail-інформування про їхній стан, управляти платіжними картками (встановлювати ліміти, блокувати), зарплатними проектами, надсилати заявки на купівлю та продаж іноземної валюти тощо. ВАТ "Укрексімбанк" гарантує безпеку здійснення операцій через Фінансовий портал, пропонуючи клієнтам системи строгої аутентифікації та криптографії, які сертифіковані службою безпеки України (експертний висновок ДСТСЗІ СБУ від 24.02.2004 ©18/2/1-534).

За останні два місяці кількість користувачів Фінансового порталу збільшилась на 25%, що свідчить про зростання популярності даної послуги серед населення. Статистика показує, що частка фізичних осіб становить більше половини усіх користувачів Фінансового порталу.

"Маркетингові дослідження демонструють, що в Україні лише 25% клієнтів банків проінформовані щодо послуги інтернет-банкінгу, і тільки 1% з них користується нею, що свідчить про великі перспективи розвитку даної послуги, - коментує начальник Управління каналів продажу роздрібного бізнесу ВАТ "Укрексімбанк" Бурков О. В. - Зростання популярності Фінансового порталу є закономірним явищем, оскільки за останні п'ять років аудиторія української частини мережі Інтернет зросла більше ніж в 9 разів, а кількість банків, які не тільки пропонують послугу інтернет-банкінгу, але й розширюють спектр її функцій, залишається обмеженою. Тільки за останній рік Фінансовий портал було доповнено багатьма додатковими функціями."

ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" - це відкрите акціонерне товариство, 100% акцій якого належить державі в особі Кабінету Міністрів. Структура Банку складається з Головного банку, 29 філій та 64 безбалансових відділень, що охоплює практично всю територію України. Від дня заснування Банк незмінно входить до групи найбільших системних банків України, має найрозгалуженішу в Україні мережу банків - кореспондентів, яку становлять понад 800 банківських установ у різних країнах світу.
По материалам пресс-центра ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також