ДК "ГАЗ УКРАИНЫ" ДАЛА ПОРУЧЕНИЕ ОТКЛЮЧИТЬ 67 ПРЕДПРИЯТИЙ-ДОЛЖНИКОВ ТКЭ

15.06.2006, 14:22

С целью обеспечения надлежащей дисциплины газопотребления и расчетов за потребленный природный газ ДК "Газ Украины" дала поручение предприятиям по газопоставкам и газификации на отключение от газопоставок 67 предприятий коммунальной теплоэнергетики, которые задолжали компании более 426 млн. грн. с начала 2006 г. (укр.)

Серед відключених від газопостачання підприємств комунальної теплоенергетики - ПТМ "Ковельтепло", МКП "Дніпропетровські теплові мережі", КВП "Краматорськтепломережа" (Донецька обл.), КП "Теплозабезпечення" (Житомирська обл.), ДП ТОВ "ВЕТ" "Теплоцентраль" (Кіровоградська обл.), КПТМ "Тетіївтепломережа" (Київська обл.), ЛМКП "Львівтеплоенерго", КП "Наше місто" (м. Трускавець), ЛКП "Залізничтеплоенерго" (Львівська обл.), Миколаївська ТЕЦ, КСТП "Рубіжнетеплокомуненерго" (Луганська обл.), "Лубнитеплосервіс", ДП "Лохвицятеплоенерго" (Полтавська обл.), ТОВ "Теплосервіс" (м. Херсон) та інші.

ДК "Газ України" також висловлює занепокоєння з приводу порушення чинного порядку і дисципліни газоспоживання Севастопольською ТЕЦ.

У 2006 році Севастопольською ТЕЦ було спожито 11 млн. куб. м. природного газу, а оплачено лише 25% його вартості. Борг Севастопольської ТЕЦ перед ДК "Газ України" за спожитий у 2006 р. природний газ перевищив 2 млн. грн.

Оскільки Севастопольська ТЕЦ не погасила борги за 2006 р. і не надала Компанії необхідних документів, угода з нею на міжопалювальний період не укладалася.

Однак у другій декаді червня теплоенергетики Севастополя, не маючи відповідного договору та визначених ресурсів і обсягів (лімітів) природного газу, незаконно щодобово безоплатно споживають понад 157 тис. куб. м.

ДК "Газ України" звертає увагу керівництва м. Севастополя на порушення чинного порядку споживання природного газу теплоенергетиками Севастопольської ТЕЦ та наголошує на бездоговірному використанні газу Севастопольським підприємством з газопостачання і газифікації.

Виходячи з вищенаведеного, ДК "Газ України" вже надала доручення на примусове припинення газопостачання Севастопольської ТЕЦ.
По материалам пресс-службы ДК "Газ Украины".

Читайте також