Международный Ипотечный Банк предлагает новый продукт - кредит на 25 лет

15.06.2006, 12:42

Международный Ипотечный Банк, один из лидеров украинского рынка ипотечного кредитования, вводит новый ипотечный продукт, который не только дополнит продуктовый ряд специализированного ипотечного банка, а и позволит гражданам Украины получить кредит сроком до 25 лет. (укр.)

Головна перевага нового продукту - у зменшенні суми щомісячних платежів по кредиту завдяки тривалішому терміну кредитування. Розбиваючи суму кредиту і процентних платежів на 25 років, банк зменшує щомісячне навантаження на позичальника.

Для ряду продуктів Міжнародного Іпотечного банку перший внесок становить усього 10% вартості житла. Перший внесок може бути сформований за рахунок вартості житла, що вже є у власності. Таким чином, іпотечний кредит від Міжнародного Іпотечного Банку строком на 25 років полегшує доступ до власного житла для родин з невисоким рівнем доходів.

Міжнародний іпотечний банк надає кредити по Києву та Київської области. До кінця цього року кредити МІБ можна буде отримати в усіх містах-мільйонниках України (Харкові, Донецьку, Дніпропетровську, Одесі та Львові) а також у Вінниці.

Голова правління МІБ Юрій Блащук коментує: "МІБ прагне зробити іпотеку доступною та простою для клієнтів. Зміни умов кредитування, зокрема: продукт зі зниженою процентною ставкою та збільшення терміну кредитування, підтверджують, що гнучкість та орієнтація на потреби клієнтів є одним із стратегічних пріоритетів нашої діяльності."

Міжнародний Іпотечний Банк (МІБ) був зареєстрований Національним Банком України 10 січня 2005 року, та отримав ліцензію на банківську діяльність 31 січня 2005 року. Заснований найбільшим в України фондом прямого інвестування - Western NIS Enterprise, МІБ створений спеціально для того, щоб задовольняти швидко зростаючий попит на житлове фінансування. МІБ концентрує свою діяльність на роздрібному ринку банківських послуг. Доступ до міжнародного ринку дозволяє йому надавати довгострокові іпотечні кредити за вигідними відсотковими ставками.
По материалам пресс-релиза Международного Ипотечного Банка.

Читайте також