Черновицкий филиал ОАО "Укрэксимбанк" заключило факторинговое соглашение с ООО ВКТ "АРГО"

16.06.2006, 17:09

ОАО "Государственный экспортно-импортный банк Украины" и ООО ВКТ "АРГО" (Черновицкая обл.) заключили факторинговое соглашение на общую сумму обязательств до 10 млн. грн. (укр.)

"Оскільки компанія-клієнт вже є лідером на ринку жерстяної тари в Україні і найбільшим її експортером, послуга факторингу виявилася для неї оптимальним інструментом фінансування поставок продукції, - пояснює начальник управління факторингу ВАТ "Укрексімбанк" Борис Зєнкін. - В умовах, коли попит на продукцію лідера ринку стабільно зростає, його необхідно задовольняти збільшенням поставок. А для їх фінансування факторинг є класичним інструментом в усьому світі, оскільки дозволяє встановити більш зручні та ефективні фінансові стосунки з покупцями. Це дає змогу не тільки втримати позиції на ринку, але й ще більше їх розширити".

Факторинг є послугою беззаставного фінансування поставок з відстроченням платежу для забезпечення поточної діяльності, спрямованої на збільшення обсягів продажу.

ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має відділення і представництва в усіх областях та великих індустріальних містах країни.

ТОВ ВКТ "АРГО" є лідером на ринку жерстяної тари України за обсягами виробництва і найбільшим її експортером. Компанія працює на ринку з 1993 року та має широку мережу торговельних точок майже у всіх регіонах України. Компанія "АРГО" володіє торговими марками "Господиня" (в Україні) та "Хозяюшка" (в Росії). Підприємство постійно збільшує експорт основних видів продукції. ТОВ ВКТ "АРГО" експортує жерстяну банку та кришку СКО власного виробництва до Росії, Білорусі, Латвії та в інші країни. За обсягами експорту жерстяної тари ТОВ ВКТ "АРГО" у 2005 році посіло перше місце (46,6% від загального обсягу експорту такої продукції).
По материалам пресс-центра ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також