Укрэксимбанк начал обслуживать клиентов в выходные дни

19.06.2006, 10:54

Открытое акционерное общество "Государственный экспортно-импортный банк Украины" предложил своим клиентам обслуживание по субботам во всех филиалах банка в Украине. (укр.)

Відтепер у суботу клієнти Укрексімбанку по всій Україні можуть здійснювати будь-які стандартні банківські операції, серед яких відкриття поточних та депозитних рахунків, оформлення платіжних карток, валютообмінні операції та операції з чеками, подання заявок на отримання кредитів в Укрексімбанку та інші.

"Ми намагаємося запропонувати нашим клієнтам якомога зручніший час для отримання доступу до найрізноманітніших банківських послуг та продуктів. ЗаразНаразі ми забезпечили роботу по суботах, найближчим часом ми подовжимо тривалість операційного дня у робочі дні. Все це, у поєднанні із системами дистанційного управління власними рахунками, такими як мобільний банкінг та інтернет-банкінг "Фінансовий портал", має на меті максимально спростити спілкування клієнтів із банком, зробити Укрексімбанк більш доступнішиим для наших шановних клієнтів", - зазначив член Правління ВАТ "Укрексімбанк" Володимир Гіріс.

ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має 29 філій та 67 відділень в усіх областях та великих індустріальних містах країни. За версіями авторитетних міжнародних видань "The Banker" та "Global Finance" Укрексімбанк визнаний найкращим банком в Україні у 2005 та 2006 роках.
По материалам пресс-службы ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також