КРЕДОБАНК открыл новое отделение во Львове

21.06.2006, 11:25

Хороший подарок львовянам к 750-летию города сделал ОАО "КРЕДОБАНК". (укр.)

Йдеться про відділення © 8 у м. Львові Першої Львівської філії ВАТ "КРЕДОБАНК", яке гостинно відчинило свої двері для клієнтів на проспекті Шевченка, 32, відразу за пам'ятником Михайлові Грушевському. На урочисте відкриття прийшли майбутні клієнти, яких обслуговуватимуть під цим дахом. А перерізання стрічки довірили інтерконтинентальному чемпіону світу з боксу за версіями WBO та WBA Андрію Котельнику (теж клієнту КРЕДОБАНКу), який разом з головою правління банку Степаном Кубівим, директором Першої філії Юрієм Cмоляком та начальником новоствореного відділення Василем Кондрином вітали гостей.

На урочистість завітали також найповажніші клієнти КРЕДОБАНКу, які вже тривалий час випробовують банк на надійність та міцність. Кажуть, що їхній банк ніколи не підводив. Вони бажали КРЕДОБАНКу подальшого процвітання й нових відданих клієнтів.

У будинку, що має площу близько 1500 квадратних метрів, - чотири поверхи, а також підвал та мансарда. Окрім нового відділення, тут розмістився ще й частина офісу головного банку. У новому офісі обладнане сертифіковане сховище та депозитарій ІХ категорії, а також зони самообслуговування клієнтів, про які ще тільки мріють в інших банках.
По материалам пресс-центра ВАТ "КРЕДОБАНК".

Читайте також