Укрэксимбанк расширил возможности системы интернет-банкинга Финансовый портал

22.06.2006, 12:01

ОАО "Государственный экспортно-импортный банк Украины" разработал решение для корпоративных клиентов на базе системы интернет-банкинга Финансовый портал. (укр.)

За допомогою Фінансового порталу компанії тепер можуть оперативно поповнювати корпоративні субрахунки своїх співробітників у межах карткового рахунку підприємства, а рух коштів можливо переглядати в режимі реального часу.

"Найзручнішим у цій функції є те, що поповнювути субрахунки можливо як окремими платежами, так і однією платіжної відомістю", - зазначає Олексій Бурков, начальник Управління каналів продажу роздрібного бізнесу. - "Платіжна відомість дозволяє за один раз ввести суми поповнення одразу для всіх співробітників".

Експерт зазначає, що така функція Фінансового порталу у поєднанні із використанням корпоративних субрахунків може виявитися найбільш вигідним рішенням для тих компаній, співробітники яких постійно перебувають у відрядженнях не тільки по Україні, але й за кордоном. Насамперед, це компанії, які надають послуги перевезення, логістики, експедиторські послуги, консалтингові та аудиторські компанії, компанії з великим штатом торгових представників.

"Важливо пам'ятати, що перевагою корпоративних субрахунків є те, що рух коштів по здійснються в межах корпоративного рахунку компанії та не потребує бухгалтерської звітності. Співробітники можуть самостійно знімати готівку в будь-якому банкоматі (більше 8300 банкоматів в Україні та більше 1 млн. банкоматів по всьому світу)", - звертає увагу Олексій Бурков.

Систему інтернет-банкінгу Фінансовий портал надає можливість клієнтам банку контролювати через Інтернет всі свої рахунки, отримувати SMS та e-mail повідомлення про рух коштів, здійснювати платежі (в тому числі комунальні), управляти платіжними картками (змінювати ліміти, блокувати тощо), керувати зарплатними проектами, купувати та продавати валюту тощо. До послуги Фінансовий портал можна підключитися в будь-якій установі Укрексімбанку.

ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. ВАТ "Укрексімбанк" належить до групи найбільших банків України, має філії в обласних центрах та великих індустріальних містах країни. З 1996 р. є повноправним членом платіжних систем MasterCard Int. та Visa Int., з 1998 р. - розрахунковим банком системи MasterCard Int. в Україні.
По материалам пресс-центра ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також