Система интернет-банкинга ОАО "Укрэксимбанк" Финансовый портал с начала года демонстрирует значительные темпы роста

11.09.2006, 12:05

Прирост клиентской базы системы интернет-банкинга ОАО "Укрэксимбанка" Финансовый портал за август 2006 года составил 18%, а количество активных пользователей превысила 3тысячи клиентов. (укр.)

"Маркетингові дослідження підтверджують збільшення кількості користувачів Фінансового порталу в літній період. Саме в сезон літніх відпусток зростає потреба клієнтів у контролі та управлінні власними рахунками, - коментує Олексій Бурков, начальник Управління каналів продажу роздрібного бізнесу. - Слід зазначити, що послуга інтернет-банкінгу почала розвиватися в Україні з 2005 року, але активне її використання спостерігається лише з початку поточного року. Так, у 2006 році кількість активних користувачів Фінансового порталу зросла в 2,5 рази".

За словами Олексія Буркова, ВАТ "Укрексімбанк" вже виконано річні планові показники залучення клієнтів до обслуговування в системі Фінансовий портал. До кінця року прогнозується додатково збільшити клієнтську базу Системи на 30% та досягти позначки в 4 тис. активних користувачів.

Система інтернет-банкінгу Фінансовий портал надає можливість клієнтам банку контролювати через Інтернет усі свої рахунки, одержувати SMS- та e-mail- повідомлення про рух коштів, здійснювати платежі (у тому числі комунальні), управляти платіжними картками (змінювати ліміти, блокувати/розблоковувати платіжні картки), формувати платіжні відомості по зарплаті, купувати та продавати валюту тощо. До послуги Фінансовий портал можна підключитися в будь-якій установі ВАТ "Укрексімбанк".

ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" - це відкрите акціонерне товариство, 100% акцій якого належать державі в особі Кабінету Міністрів. Структура банку складається з Головного банку, 29 філій і 64 безбалансових відділень, що охоплюють практично всю територію України. Від дня заснування банк незмінно входить до групи найбільших системних банків України, має найбільш розгалужену в Україні мережу банків-кореспондентів, що представляють понад 800 банківських установ у різних країнах світу. Банк має високі кредитні рейтинги: Fitch - "BB-" прогноз cтабільний; короткостроковий "В", індивідуальний "D/E"; "АА" за національною шкалою;Moody's - "B2" прогноз стабільний.

У 2006 році ВАТ "Укрексімбанк" отримав нагороди відомих журналів "The Banker" та "Global Finance" як найкращий банк в Україні. Ефективна діяльність державної установи відзначена Національним банком України, Державною податковою адміністрацією, Асоціацією українських банків, відомими міжнародними рейтинговими агентствами.
По материалам пресс-службы ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також

Читайте также