Банковское золото от Проминвестбанка

18.09.2006, 11:59

Проминвестбанк заключил соглашение на прямые поставки золотых слитков с всемирно известной шведской аффинажной компанией "Argor Heraeus S.A.". (укр.)

Банківські метали є надійним засобом збереження ваших заощаджень від інфляції, тим паче, що з кожним роком ціна, наприклад, банківського золота істотно зростає: за І півріччя 2006 року - на 10,2%, а за минулий рік - більш ніж на 20%. Промінвестбанк уклав угоду на прямі поставки золотих зливків зі всесвітньо відомою афінажною компанією "Argor Heraeus S.A." (Швейцарія) і нині пропонує своїм клієнтам золоті зливки вагою від 1 грама до 1 кілограма за прийнятними цінами.

Придбавши золоті зливки у Промінвестбанку, можна в разі необхідності продати їх, зберегти, розмістивши в індивідуальному сейфі, або отримати дохід, відкривши депозит у банку, зробити приємний подарунок близькій людині або передавати з покоління в покоління як сімейну цінність.

Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк (Промінвестбанк) створено у 1992 році. На 1.09.2006 р. активи Промінвестбанку становили - 16,5 млрд. грн. Кредитний портфель банку на цей час - 13,7 млрд. грн.
По материалам пресс-службы Проминвестбанка.

Читайте також

Читайте также