Проминвестбанк ввел вклад "Студенческий"

22.09.2006, 12:08

Проминвестбанк разработал специальные депозитные программы для молодежи в возрасте от 17 до 35 лет, в частности, вклад "Студенческий". (укр.)

Вклад "Студентський" призначений для накопичення коштів для оплати навчання у вищих навчальних закладах. Термін залучення вкладу - від 6 до 15 місяців з відсотковою ставкою до 12% річних у гривні та до 7% річних у доларах США та євро. Вклад можна поповнювати додатковими внесками, проценти нараховуються на фактичний залишок і капіталізуються на рахунку. Вкладникам безкоштовно оформлюється картка міжнародних платіжних систем VISA International (VISA Electron Instant, VISA Electron) або MasterCard International (Maestro).

Після закінчення терміну зберігання сума вкладу та нарахованих відсотків за бажанням клієнта може бути безкоштовно перерахована на поточний рахунок навчального закладу в межах України. Крім того, ті, хто скористається вкладом "Студентський", отримає знижки на надання послуги "Дистанційний моніторинг рахунків клієнтів", що дозволяє отримувати інформацію про рух коштів на картковому рахунку на мобільний телефон у вигляді SMS-повідомлень та на адресу електронної пошти.

На сьогодні Промінвестбанк пропонує своїм клієнтам широкий спектр вкладів: "Ветеран", "Престижний", "Повноліття", "Євродолар", "Інвестиційний" та інші.

Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк (Промінвестбанк) створено у 1992 році. На 1.09.2006 р. активи Промінвестбанку становили - 16,5 млрд. грн. Кредитний портфель банку на цей час - 13,7 млрд. грн.
По материалам пресс-службы Проминвестбанка.

Читайте також

Читайте также