Проминвестбанк вводит вклад "Молодежный"

26.09.2006, 16:09

С 1 октября Проминвестбанк вводит новый вклад для лиц в возрасте от 17 до 35 лет - "Молодежный". (укр.)

Термін залучення вкладу "Молодіжний" - від 6 до 15 місяців з відсотковою ставкою від 10% до 12% річних у гривні та від 4,5% до 6,5% річних у доларах США та євро. Вклад можна поповнювати додатковими внесками та частково знімати кошти без перерахування нарахованих відсотків, які щомісячно нараховуються на фактичний залишок і капіталізуються на рахунку. Вкладникам безкоштовно оформлюється картка міжнародних платіжних систем VISA International (VISA Electron Instant, VISA Electron) або MasterCard International (Maestro). Саме на неї після закінчення дії договору перераховуються сума вкладу та нараховані проценти.

Вклад "Молодіжний" працюватиме у режимі поточного рахунку для збереження і збільшення заощаджень та оперативного використання коштів.

На сьогодні Промінвестбанк пропонує своїм клієнтам широкий спектр вкладів: "Ветеран", "Престижний", "Повноліття", "Євродолар", "Інвестиційний" та інші.

Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк (Промінвестбанк) створено у 1992 році. На 1.09.2006 р. активи Промінвестбанку становили - 16,5 млрд. грн. Кредитний портфель банку - 13,7 млрд. грн.
По материалам пресс-службы Проминвестбанка.

Читайте також

Читайте также