Укрэксимбанк подписал соглашение о сотрудничестве с УкрАВТО и "Гарант-Авто"

08.09.2006, 12:44

ОАО "Укрэксимбанк" подписал трехстороннее соглашение о сотрудничестве с корпорацией УкрАВТО и ОАО УСК "Гарант-Авто". (укр.)

ВАТ "Укрексімбанк", АТ "Українська Автомобільна Корпорація" та ВАТ УСК "Гарант-Авто" уклали тристоронню угоду про співробітництво у сфері реалізації автомобілів через мережу дилерів Корпорації УкрАВТО фізичним особам з використанням кредиту, виданого ВАТ "Укрексімбанк", та страхування застави за кредитом у ВАТ УСК "Гарант-Авто".

Підписання цієї угоди надало можливість покупцям автомобілів таких відомих на українському ринку марок як Chevrolet, Daewoo, ВАЗ та ін. придбати автомобіль з оформленням кредиту у ВАТ "Укрексімбанк".

При цьому схема співробітництва, закладена в Угоді, дає клієнтам змогу швидко отримати кредитні кошти та оформити страховий поліс на автомобіль на пільгових умовах.

ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має відділення і представництва в усіх областях та великих індустріальних містах країни.

АТ "Українська Автомобільна Корпорація" є визнаним лідером на українському ринку продажу автомобілів. Сьогодні до складу Корпорації, великої холдингової компанії багатьох напрямів діяльності, входять найпотужніший в Україні ЗАТ "Запорізький автомобілебудівельний завод" (ЗАЗ) з виробництва автомобілів, регіональні представництва в усіх областях України і в Автономній Республіці Крим, 4 заводи з виробництва автомобільних агрегатів і комплектуючих виробів, 7 спільних підприємств, створених за участю іноземних партнерів, близько 400 центрів технічного обслуговування, автосалонів, магазинів запасних частин і комплектуючих, 6 великих оптово-роздрібних складів, страхові компанії, а також низка фінансових організацій і підприємств інших видів діяльності.

ВАТ Українська страхова компанія "Гарант-АВТО" заснована 26 березня 1992 року у м. Києві як спеціалізована компанія з страхування автотранспортних ризиків. За більше ніж 14 років успішної роботи на ринку України стала однією з провідних страхових компаній, що здійснює класичне страхування. За основними показниками Компанія стабільно входить в десятку лідерів українського страхового ринку.
По материалам пресс-службы ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також

Читайте также