В Одессе Ощадбанк наращивает кредитование физлиц

12.01.2007, 14:19

Кредитный портфель физических лиц Одесского областного управления Ощадбанка превысил 200 млн. гривен. (укр.)

Як повідомив начальник Одеського облуправління Ощадбанку Олександр Дацюк, протягом минулого року установами управління було видано кредитів фізичним особам на суму понад 220 млн. грн., а залишки по виданих кредитах збільшилися на 154 млн. грн., або на 360%.

Тільки у грудні населення отримало від Ощадбанку кредити на суму 40 млн. гривень. Найбільш популярними серед клієнтів банку є автокредити, які складають 30% від кредитного портфеля, а також іпотечні кредити - відповідно 25%.

Завдяки копіткій роботі фахівців установ Ощадбанку Одещини значно поліпшилася якість кредитного портфеля: частка проблемних активів зменшилась майже у 5 разів (з 7,5% до 1,6%). Частка Ощадбанку на ринку кредитування фізосіб у регіоні збільшилася за рік на 0,5%.

У планах облуправління на 2007 рік подвоєння кредитного портфеля фізосіб. Для цього в першому кварталі поточного року буде відкрито спеціалізований центр кредитування. Передбачається збільшити кількість точок продажу кредитних продуктів в обласному центрі як мінімум удвічі. На сьогодні проводиться активна підготовка працівників, розширюється ряд стандартних кредитних продуктів, максимально орієнтованих на потреби клієнтів.
По материалам пресс-службы ОАО "Ощадбанк".

Читайте також