Укрэксимбанк меняет депозитный ряд для частных клиентов

15.01.2007, 14:50

Открытое акционерное общество "Государственный экспортно-импортный банк Украины" предложило новый перечень срочных депозитов физическим лицам. (укр.)

Строкові вклади, які отримали назви "Класичний", "Прибутковий", "Накопичувальний" та "Ощадний", відрізняються за способом сплати відсотків та умовами функціонування депозитного рахунку.

Розмістити депозит в Укрексімбанку можливо на строк від 3-х місяців до 3-х років у гривнях, доларах США або євро. Укрексімбанком передбачено систему підвищення базових відсоткових ставок за депозитами у залежності від початкової суми внеску та при переоформленні депозиту на новий строк.

Вкладники банку можуть отримати міжнародні платіжні картки Visa та MasterCard із кредитною лінією у розмірі до 90% від суми депозиту. До послуг клієнтів також система інтернет-банкінгу "Фінансовий портал", за допомогою якої можливо поповнювати депозитні рахунки, контролювати їх стан та нарахування відсотків по внескахм..

"Запровадження нового депозитного ряду відповідає вимогам наших клієнтів щодо простоти обрання та зручності користування сучасними банківськими послугами. Поєднання надійності Укрексімбанку, яка визначається найвищими для українських банків інвестиційними рейтингами провідних міжнародних агентств, та прозорих і зрозумілих умов строкових депозитів має задовольнити потреби самих найвибагливихіших вкладників", - зазначив член Правління ВАТ "Укрексімбанк" Володимир Гіріс.

ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має відділення в усіх областях та великих індустріальних містах країни. За версією авторитетного британського видання "The Banker" Укрексімбанк визнаний кращим банком 2005 року в Україні, а міжнародний журнал "Global Finance" у 2006 році визнав Укрексімбанк найкращим банком в Україні згідно з дослідженням "Найкращі банки ринків, що розвиваються, - Центральна та Східна Європа".
По материалам пресс-службы ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також