Ощадбанк провело акция для вкладчиков Кировограда

17.01.2007, 17:18

Кировоградское областное управление ОАО "Ощадбанк" с 1 ноября по 25 декабря 2006 года проводило акцию по привлечению средств физических лиц в национальной и иностранной валюте. (укр.)

Учасниками акції стали вкладники, які в період її проведення відкрили в установах Ощадбанку м. Кіровограда депозитні рахунки на суму від 5000 грн. (1000 доларів США, 1000 євро) строком не менше одного року. Умовами акції для її переможців передбачено 4 цінних призи у вигляді банківських металів та срібних монет.

За час дії акції вкладниками було відкрито в установах Ощадбанку м. Кіровограда 85 рахунків на загальну суму понад 1 млн. грн.

Розіграш призів відбувся 11 січня 2007 р. Володаркою головного призу - золотого зливка стала клієнтка банку, яка відкрила депозитний рахунок на суму понад 25000 грн. в ОПЕРв Кіровоградського облуправління Ощадбанку. Три срібні монети "Кленовий лист" дістались вкладникам ТВБВ м. Кіровограда.

Подібні акції проведено також і у відділеннях Ощадбанку Кіровоградської області, переможцям яких було вручено побутову техніку.
По материалам пресс-службы ОАО "Ощадбанк".

Читайте також