Укрэксимбанк подвел итоги работы на рынке платежных карт в 2006 году

18.01.2007, 16:03

В 2006 году открытое акционерное общество "Государственный экспортно-импортный банк Украины" продолжало активно наращивать качественные показатели деятельности на отечественном рынке платежных карт. (укр.)

Обсяг емісії платіжних карток міжнародних систем MasterCard Int. і Visa Int. по системі Укрексімбанку станом на 01.01.2007 склав 512 тис. карток, збільшившися протягом 2006 року на 30% досягсклав. Залишки коштів на карткових рахунках клієнтів Банку збільшилися протягом року на 35% та у грудні минулого року досягли суми, еквівалентної 338 млн. грнивень.

Для забезпечення потреб держателів платіжних карток у готівкових коштах Укрексімбанком на території України встановлено 327 банкоматів. Крім того, готівку за картками Укрексімбанку можливо отримувати на пільгових умовах у мережі банкоматів та філій ВАТ "Ощадбанк" та у банкоматах інших банків-партнерів.

У 2006 році Укрексімбанк розпочав емісію смарт-карток MasterCard, завершивши таким чином перехід до емісії найбільш безпечних на сьогодні карток Visa та MasterCard, виготовлених за технологією "магнітна смуга плюс чип". У минулому році банк впровадив ко-бренд картку Visa для власників автомобілів Honda та новий картковий продукт MasterCard Electronic.

У лютому минулого року міжнародна платіжна система Visa Int. вдруге відзначила Укрексімбанк дипломом у номінації "Найкраща еквайерингова команда" за результатами торгової програми у межах акції "Visa. Все, що Вам потрібно для Турина 2006!".

Протягом 2006 року 5 українських банків за підтримки Укрексімбанку стали членами платіжних систем MasterCard Int. та Visa Int., а загальна кількість банків, спонсором яких є Укрексімбанк, що "спонсуються" Укрексімбанком досягла 15.

ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має відділення і представництва в усіх областях та великих індустріальних містах країни. З 1996 року є повноправним членом платіжних систем MasterCard Int. та Visa Int., з 1998 - розрахунковим банком системи MasterCard Int. в Україні.
По материалам пресс-службы ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також