Ощадбанк презентовал ипотечные продукты для риэлторских агентств

25.01.2007, 14:55

24 января состоялась встреча за "круглым столом" руководителей Главного управления по г. Киев и Киевской области ОАО "Ощадбанк" с представителями риэлторских фирм. (укр.)

Метою зустрічі було презентування нових банківських продуктів та переваг Ощадбанку на ринку іпотечного кредитування. "Ощадний банк - універсальна банківська установа, яка пропонує своїм клієнтам дуже вигідні та конкурентоспроможні умови іпотечного кредитування. Ми впевнені, що наші потенціальні можливості ще далеко не повністю вичерпані. А те, що управління у 2006 році продемонструвало приріст портфеля іпотечних кредитів у два рази, це підтверджує", - наголосив начальник Головного управління по м. Києву та Київській області Леонід Савиченко. Він висловив упевненість у тому, що майбутнє співробітництво Ощадбанку з ріелторськими компаніями буде взаємовигідним.

У ході зустрічі було представлено умови надання кредитів для придбання житла за чотирма новими іпотечними продуктами: "Кредитування на придбання житла на вторинному ринку нерухомості", "Споживчі кредити, забезпеченні одним предметом іпотеки", "Кредити на придбання житла на первинному ринку нерухомості та "Перекредитування заборгованості за кредитами, отриманими в інших банках". Було обговорено умови можливої співпраці сторін щодо здійснення операцій з нерухомим майном на первинному та вторинному ринках нерухомості із застосуванням механізмів банківського кредитування. Учасникам зустрічі вручено пакети з проектом договору про співпрацю, інформаційними матеріалами про умови кредитування фізичних осіб на придбання житла, зразками документів, необхідних для оформлення кредиту, тощо.

Представники багатьох ріелторських агенцій під час "круглого столу" висловили зацікавленість і готовність до співпраці з Головним управлінням по м. Києву та Київській області ВАТ "Ощадбанк".
По материалам пресс-службы ОАО "Ощадбанк".

Читайте також