Ощадбанк провел семинар по вопросам АПК

12.10.2007, 11:32

В Кировоградском областном управлении Ощадбанка состоялся семинар по вопросам АПК. (укр.)

9 жовтня п.р. у Кіровоградському обласному управлінні Ощадбанку проведено "круглий стіл" - семінар на тему "Роль державного банку в розвитку сільського господарства" за участю заступника голови Кіровоградської облдержадміністрації з агропромислового розвитку та заступника начальника головного управління агропромислового розвитку.

На зустрічі були присутні голови та заступники районних державних адміністрацій, голови районних управлінь АПК, керівники підприємств АПК області, представники Асоціації фермерів України, керівники відділень Ощадбанку Кіровоградщини та журналісти місцевих ЗМІ.

Начальник облуправління Анатолій Козинський ознайомив присутніх з динамікою розвитку Ощадбанку, наголосив на особливому статусі державного банку та розповів про прогресивні тенденції в роботі Кіровоградського обласного управління.

Змістовну інформацію стосовно пріоритетних напрямів розвитку агропромислового комплексу в Кіровоградській області, перспективи розвитку АПК та безпосередню участь Ощадбанку в цих процесах надав присутнім заступник голови облдержадміністрації Віктор Демченко. За його словами, проведення "круглих столів" - нестандартна форма налагодження співпраці банку, клієнтів і органів влади, яка повинна постійно практикуватись.

Про одну з найважливіших та болючих проблем для аграріїв - фінансову підтримку підприємств АПК як з державного, так і обласного бюджетів присутнім розповіла заступник начальника головного управління агропромислового розвитку Антоніна Ковальова.

Фахівці Ощадбанку значну увагу приділили умовам кредитування фізичних та юридичних осіб, надали вичерпну інформацію про діяльність банку, спрямовану на задоволення потреб мешканців села та працівників агропромислового комплексу.

Розмова відбулась у формі діалогу, обговорено багато "гострих", проблемних питань, внесено ряд корисних конкретних пропозицій. Учасники семінару висловили задоволення від зустрічі і надію на продовження такого спілкування у подальшому.
По материалам пресс-службы ОАО "Ощадбанк".

Читайте також

Читайте также