Ощадбанк проводит акцию по кредитованию военных пенсионеров на покупку автомобилей LADA

15.10.2007, 16:38

В Ощадбанке стартовала акция для военных пенсионеров по кредитованию автомобилей LADA 2104, LADA 2107 производства отечественных автомобильных заводов "ЗАЗ" и "ЛуАЗ". (укр.)

Партнером акції виступає компанія "Авто- Технологія" - дистриб'ютор автомобілів LADA в Україні.

В рамках акції кредити надаються у національній валюті за зниженою процентною ставкою без початкового внеску строком до 5 років. Акція триватиме з 15.10.2007 по 01.03.2008. Її учасником може стати будь-який військовий пенсіонер, незалежно від того, в якому банку він обслуговується. В ході проведення акції компанія "Авто-Технологія" планує виставити біля будівель відділень Ощадбанку рекламні зразки автомобілів, що пропонуються для продажу.

"Нова акція - ще один етап у комплексі фінансових пропозицій, спеціально розроблених для такої категорії наших клієнтів, як військові пенсіонери. Сьогодні понад 560 тис. військових пенсіонерів отримують пенсію в установах Ощадбанку через пенсійні рахунки та мають ексклюзивну платіжну картку "Арсенал", яка не тільки передбачає зарахування на неї пенсії, але й надає змогу скористатися кредитною лінією. До послуг колишніх військовослужбовців також депозитний вклад "Арсенал", вигідний щомісячною капіталізацією процентів та можливістю дострокового часткового зняття грошей з депозитного рахунку без зміни процентної ставки", - коментує заступник голови правління Ощадбанку Олександр Гришко.

Відкрите акціонерне товариство "Державний ощадний банк України" зареєстроване Національним банком України 31 грудня 1991 р. (реєстраційний N 4). ВАТ "Ощадбанк" - один з найбільших банків в Україні. Як банк загальнонаціонального масштабу він має 6 144 установ, які обслуговують клієнтів у всіх без винятку регіонах країни. Ощадбанк - єдиний в Україні, що має закріплену законом державну гарантію повного збереження грошових коштів та інших цінностей громадян, довірених банку.

Фінансові показники за станом на 01.10.2007: чисті активи - 17,1 млрд. грн., чистий прибуток - 171 млн. грн., кредитний портфель - 10,1 млрд. грн., обсяг кредитів, наданих населенню - 4,2 млрд. грн., кошти фізичних осіб - 9,5 млрд. грн.

Компанія "Авто-Технологія" розпочала свою діяльність у 2003 році як офіційний дистриб'ютор автомобілів LADA в Україні. Компанія представляє в Україні весь модельний ряд ВАЗ, що збираються ЗАТ "ЗАЗ" і ВАТ "ЛуАЗ". Реалізація і обслуговування автомобілів здійснюються через одну з найбільш розгалужених торгово-сервісних мереж в Україні. За 2006 рік компанією реалізовано 53759 автомобілів.
По материалам пресс-службы ОАО "Ощадбанк".

Читайте також

Читайте также