ПРЕДСТАВИТЕЛЬСТВО КОМПАНИИ "STANDARD & POOR'S" ПРИНЯТО В АУБ

20.10.2007, 13:55

Представительство международной компании "Standard & Poor's" в странах СНГ принято в состав Ассоциации украинских банков. (укр.)

Рішення про це на своєму засіданні затвердила Рада АУБ.

Компанія Standard & Рооr's утворилася в результаті злиття в 1941 р. двох корпорацій: Standard Statistics і Рооr's Publishing Company.

Компанія Standard & Рооr's є визнаним світовим лідером в області надання незалежних послуг з оцінки кредитних ризиків, видання аналітичних і довідкових матеріалів для світового фінансового ринку. Standard & Рооr's створила ряд продуктів і послуг для фондового ринку, у тому числі системи відстеження фондових індексів і серію інтернет-послуг, що полегшують роботу міжнародних фахівців в області фінансового аналізу, планування й інвестиційної діяльності. У штаті Standard & Рооr's нараховується більше 6,3 тисячі співробітників, що працюють в офісах компанії, розташованих у 21 країні світу; в їхньому числі - більше 1500 аналітиків, з них більше 20 - у Росії на постійній основі.

На ринку СНД Компанія Standard & Poor's пропонує різноманітний асортимент продуктів і послуг (кредитний рейтинг по міжнародній шкалі, кредитний рейтинг по національній шкалі, рейтинг корпоративного керування, інформаційні продукти і послуги тощо).
По материалам пресс-службы Ассоциации украинских банков.

Читайте також

Читайте также