Укрэксимбанк получил награду от банка JP Morgan Chase

23.10.2007, 11:47

Укрэксимбанк седьмой раз подряд подряд получил награду от банка JP Morgan Chase за качество расчетов в долларах США. (укр.)

Один із лідерів світового банківсько-фінансового сектора - банк "Джей Пі Морган Чейз" (м. Нью-Йорк, США) сьомий раз поспіль (цього разу за результатами 2006 року) визнав ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" одним із найкращих серед своїх банків-кореспондентів по всьому світу за якістю розрахунків у доларах США. Укрексімбанк було обрано переможцем на основі статистичного аналізу потоків, здійснених більш ніж 6000 банками-кореспондентами "Джей Пі Морган Чейз".

З приводу перемоги ВАТ "Укрексімбанк" віце-президент банку JP Morgan Chase Наталія Крупнова зазначила, що це особлива відзнака за професіоналізм, виявлений Укрексімбанком у нашій співпраці". За її словами, присудження Укрексімбанку нагороди "Quality Recognition Award" протягом 7 років підтверджує високий рівень якості управління фінансовою установою, професіоналізм її менеджменту та високі стандарти банківського обслуговування на рівні кращих світових та європейських стандартів.

Заступник голови Правління ВАТ "Укрексімбанк" Юрій Храмов зазначив: "Визнання якісної роботи ВАТ "Укрексімбанк" на міжнародному рівні - це, насамперед, престиж держави. Нам довіряють, і ми маємо можливість залучати інвестиції, дуже потрібні для розвитку української економіки."

Необхідно відзначити, що Укрексімбанк отримує високу оцінку своєї роботи вже не вперше. У вересні 2006 року авторитетний міжнародний журнал Global Finance визнав ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" найкращим банком в Україні згідно з ексклюзивним дослідженням "Найкращі банки ринків, що розвиваються, - Центральна та Східна Європа". Критеріями для визначення переможців за версією Global Finance були: зростання активів, прибутковість, стратегічні зв'язки, споживчий сервіс, конкурентні ціни та інноваційні продукти. А за версією авторитетного британського видання "The Banker" Укрексімбанк визнаний кращим банком 2005 року в Україні.

ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має відділення в усіх областях та великих індустріальних містах країни. ВАТ "Укрексімбанк" має одні з найвищих серед українських банків рейтинги від відомих міжнародних рейтингових агенцій Fitch Ratings та Moody's.

За результатами дослідження міжнародного рейтингового агентства Standard & Poor's та Агентства фінансових ініціатив "Інформаційна прозорість українських банків у 2006 році" та "Корпоративне управління в банківському секторі України в 2006 році" ВАТ "Укрексімбанк" отримав найвищу оцінку експертів за інформаційну прозорість.
По материалам пресс-службы ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також

Читайте также