Во Львове Банк "Днестр" стал победителем конкурса "Лицо города 2007"

04.10.2007, 12:27

Банк "Днестр" стал победителем конкурса "Лицо города 2007" в номинации "Европейский уровень услуг". (укр.)

Про це було оголошено 21 вересня 2007 року на урочистому нагородженні переможців конкурсу, що його увосьме організовує Львівська торгово-промислова палата спільно з Львівською міською радою.

Конкурс "Обличчя міста" проводиться серед підприємств, банків, страхових компаній, готелів, комп'ютерних та туристичних фірм, ресторанів, магазинів Львова. В його номінаціях відзначаються кращі львівські підприємства, що сьогодні гідно представляють місто, наслідуючи і продовжуючи традиції вітчизняного підприємництва.

Цьогоріч у фінальному етапі конкурсу за звання найкращих змагалися 25 відомих львівських підприємств, яких рекомендували урядові структури, громадські організації, банки, партнери по бізнесу, колеги і які заслужили визнання та повагу підприємницької громади міста.

Переможців у кожній номінації конкурсу "Обличчя міста 2007" визначали члени конкурсної комісії - представники місцевого самоврядування, структур сприяння підприємництву, наукових кіл. Також в усіх номінаціях було проведено голосування серед громадськості на сайті Львівської ТПП та найбільш відвідуваних веб-порталах Львова.
По материалам пресс-релиза ОАО СКБ "Днестр".

Читайте також

Читайте также