Ощандбанк получил новую партию серебряных инвестиционных монет монетных дворов мира

05.10.2007, 13:25

ОАО "Ощадбанк" начал реализацию новых серебряных инвестиционных монет, которые выпущены монетными дворами Демократической Республики Конго, Либерии, Монголии. (укр.)

Набір із двох срібних монет серії "Гроші-час" Демократичної Республіки Конго та Ліберії - чудовий вибір для людей, які займаються бізнесом. Монети 925 проби символізують компас та сонячний годинник. Цікавою особливістю монет "Гроші-час" є те, що, крім їх прямого призначення як засобу платежу країни - емітента, вони дійсно можуть використовуватися як сонячний годинник та компас.

Для аматорів автоперегонів "Формула-1" Ощадбанк готовий запропонувати срібну монету 925 проби масою 2 тройські унції - "Михаель Шумахер". Оригінальність цієї монети полягає в тому, що вона містить у собі поштову марку із зображенням відомого автогонщика за кермом, випущену Республікою Сан-Марино, де цей пілот отримав сім перемог поспіль на відомому треку. Монету викарбовано на монетному дворі Демократичної Республіки Конго.

Серія "Захист дикої природи" представлена цього разу срібними монетами Монголії 999 та 925 проби - "Росомаха" та "Вовк". Ці монети також є унікальними за дизайном та способом карбування.

Інвестиційні монеті, які сьогодні пропонує для придбання Ощадбанк, можуть бути цінним екземпляром для будь-якого колекціонера та вигідною інвестицією грошових коштів.

Найближчим часом Ощадбанк планує здійснювати продаж срібних та золотих інвестиційних монет серій "Релігія" "Віхи авіації", "Відчуття", які можуть стати чудовим подарунком.

Ощадбанк також є офіційним дистриб'ютором Національного банку України з реалізації пам'ятних монет України та сувенірної продукції по всій території країни.
По материалам пресс-службы ОАО "Ощадбанк".

Читайте також

Читайте также