Ощадбанк вводит программу кредитования физических лиц на покупку земли

09.10.2007, 11:58

Начиная с октября в Ощадбанке действует программа кредитования физических лиц на приобретение земельного участка. (укр.)

В рамках цієї програми банк надає кредити громадянам на придбання земельної ділянки з цільовим призначенням під будівництво житла та завершення будівництва житлового будинку чи господарських будівель.

Максимально можлива сума кредиту - до 100% вартості земельної ділянки (за умови надання додаткового забезпечення), строк кредитування - до 20 років. Кредити надаються за привабливими процентними ставками: в євро від 11% до 12%, в доларах США - від 13% до 14%, у національній валюті - від 15% до 16%.

Суттєвою перевагою отримання кредиту за вказаною програмою в Ощадбанку є можливість зниження процентної ставки на один пункт після оформлення Державного акта про право власності на земельну ділянку на ім'я позичальника.

Крім того, сьогодні клієнти Ощадбанку мають змогу отримати кредит під іпотеку земельної ділянки, яка вже є власністю позичальника. Процентні ставки за такими кредитами встановлено на рівні: в євро від 10% до 11%, в доларах США - від 12% до 13%, в національній валюті - від 15% до 16%. Максимальний строк кредитування - до 10 років.

Перевагою кредитування за такою програмою є можливість оформлення кредитної лінії для будівництва житла, що дасть змогу відстрочити платежі по основній сумі боргу, сплачуючи при цьому лише проценти по фактично використаній сумі коштів.
По материалам пресс-службы ОАО "Ощадбанк".

Читайте також

Читайте также