"Укрзалізниця" планирует продолжение льгот на 2008 год

27.11.2007, 12:58

Детей-сирот и детей-инвалидов "Укрзалізниця" будет возить бесплатно. Также в поездах "Укрзалізниці" будет бесплатно предоставляться постельное белье и чай инвалидам и участникам войны. (укр.)

"Укрзалізниця" продовжила на 2008 рік започатковану акцію з безкоштовного перевезення дітей віком до 16 років, які відносяться до дітей-сиріт та дітей, що залишилися без піклування батьків; дітей-інвалідів всіх категорій; дітей військовослужбовців та працівників правоохоронних органів, які загинули під час виконання службових обов'язків; дітей загиблих шахтарів.

Акція розповсюджується на плацкартні вагони швидкісних поїздів внутрішнього сполучення (серед них вагони 2-3 класу швидкісних, прискорених і електро- та дизель-поїздів підвищеного комфорту) та приміські поїзди.

Також у 2008 році "Укрзалізниця" продовжить акцію з надання безкоштовно постільної білизни та чаю інвалідам та учасникам війни, учасникам бойових дій при проїзді за безкоштовними та пільговими проїзними документами, оформленими в обмін на талони у поїзди (вагони) "Укрзалізниці" у внутрішньому та міжнародному сполученні.
По материалам пресс-релиза "Укрзалізниці".

Читайте також