НАК "Нафтогаз Украины" передала своему аудитору Ernst&Young проект финансового плана на 2008 год

13.12.2007, 16:09
Сегодня, 13 декабря, состоялась встреча руководства Министерства топлива и энергетики Украины и НАК "Нафтогаз Украины" с представителями аудитора финансовой отчетности НАК "Нафтогаз Украины" - международной аудиторской компании Ernst&Young, а также представителями международных финансовых инвесторов - кредиторов Компании. (укр.)

У ході зустрічі представники Мінпаливенерго та НАК "Нафтогаз України" обговорили з аудитором Ernst&Young та фінансовими інвесторами Компанії питання підготовки та публікації Консолідованої фінансової звітності Компанії та Аудиторського висновку за 2006 рік.

Представникам Ernst&Young було передано проект фінансового плану НАК "Нафтогаз України" на 2008 рік. Таким чином, формальні підстави для затримки випуску аудитором Аудиторського висновку до Консолідованої фінансової звітності НАК "Нафтогаз України" за 2006 рік повністю усунено.

Представники Мінпаливенерго та НАК "Нафтогаз України" повідомили представників аудитора та інвесторів про зусилля, що докладаються з метою якнайшвидшого ухвалення фінансового плану НАК "Нафтогаз України" Кабінетом Міністрів України та висловили впевненість, що таке ухвалення відбудеться найближчим часом.

Голова правління НАК "Нафтогаз України" Євген Бакулін повідомив інвесторів про повне виконання Компанією у поточному році усіх податкових зобов'язань, а також повне і своєчасне обслуговування НАК "Нафтогаз України" усіх кредитних зобов'язань. Так, у грудні поточного року НАК "Нафтогаз України" вже виплатила та виплатить за своїми кредитними зобов'язаннями $67 млн.
По материалам пресс-центра НАК "Нафтогаз Украины".

Читайте також

Читайте также